• Beoordeeld met 9,7 | 1614 reviews

  • 6 maanden garantie

  • Langskomen of opsturen

  • Gecertificeerd Apple reparateur

Wij zijn Independent Repair Provider voor Apple!

Zaki Khawari |

Bij Reparatiecenter.nl zijn we trots op onze autorisatie door Apple als Independent Repair Provider. Dankzij dit programma kunnen we Apple smartphones ter plekke repareren met originele onderdelen. In tegenstelling tot Apple zelf, voltooien wij deze reparaties vaak al binnen 60 minuten! Deze snelle service bieden wij specifiek aan voor schermreparaties van de iPhone X en nieuwer, en batterijreparaties vanaf de iPhone 7.

Independent Repair Provider

Naast Independent Repair Providers (IRP) zijn er ook Apple Authorized Service Providers (AASP). Zij mogen enkel repareren met originele Apple onderdelen, maar bij problemen anders dan met het scherm en de batterij, zijn ze vaak genoodzaakt het hele toestel te vervangen, wat vaak duurder is dan de waarde van het toestel.

Vrijheid tussen origineel en compatible onderdelen

Bij ons heb je gelukkig de vrijheid om te kiezen voor compatible onderdelen. Hoewel deze niet origineel zijn, bieden ze de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een veel lagere prijs. Bovendien kunnen we alle losse onderdelen vervangen, zoals de camera, cameraglas, oplaadpoort, (ear)speaker, enzovoort. Als jouw reparatie niet expliciet vermeldt dat het om een origineel Apple onderdeel gaat, kun je erop vertrouwen dat het om een compatible onderdeel van de hoogste kwaliteit gaat. Wij staan klaar om jouw reparatie met de grootste zorg uit te voeren.