Een screenprotector laten plakken in onze winkel? Onze medewerkers plakken 'm ter plekke voor je op. In één keer goed gemonteerd. Je kan erop wachten en meestal duurt het niet langer dan enkele minuten.

Er zijn verschillende soorten screenprotectors beschikbaar. Je kan kiezen uit een folie, glass protector of een HydroGel protector. De meeste mensen kiezen voor een glass protector, maar tegenwoordig is de HydroGel een nog betere keuze.

HydroGel Protector

De HydroGel Protector biedt effectieve bescherming aan voor je scherm. Je voorkomt krassen, val- en stootschade. De grootste voordeel van de HydroGel Protector is het flexibele materiaal. In tegenstelling tot een 9H glass protector kan deze HydroGel Protector niet breken. Daarmee is het een duurzame alternatief waarmee je op de lange termijn geld kan besparen.

HydroGel Protector kopen

Glazen Protector

Gehard glas screenprotectors wordt ook wel - tempered glass protectors genoemd. Deze glazen protectors zijn nog sterker dan beschermglas. Het geharde glas waarvan deze glasplaten worden gemaakt, ondergaat een warmtebehandeling tijdens de productie. Een beschermlaag van tempered glass beschermt het scherm van je smartphone hierdoor het beste tegen krassen en barsten.

Glass Protector kopen