We repareren vakkundig en gebruiken onderdelen van de hoogste kwaliteit. Daarom geven we gerust 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties.

Vragen over garantie bij reparaties

Je ontvangt 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie, tenzij vooraf anders is aangegeven. De garantie is van toepassing op smartphones en tablets.

- De garantie gaat in vanaf de factuurdatum van de reparatie.
- De garantie geldt niet voor een waterschade behandeling.

Blijkt je toestel na de reparatie nog niet goed te werken? Geen paniek! Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel. Ons doel is om jouw toestel weer 100% functioneel te maken.

We stellen opnieuw een diagnose om de oorzaak te achterhalen. Vervolgens wordt het probleem opgelost en kijkt onze reparateur het toestel opnieuw na.

Bij een waterschade behandeling wordt geen garantie afgegeven. De reden hiervoor is dat elektronica, na een waterschade behandeling, op de lange termijn nog een defect kan vertonen.

ReparatieCenter.nl houdt van duidelijke afspraken. Zodat jij weet waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. Daarom gebruiken we de algemene voorwaarden van Techniek Nederland. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond.

In de algemene voorwaarden vind je onder andere bepalingen over garantie, aansprakelijkheid en beslechting van een geschil. Deze voorwaarden geven inhoud aan de overeenkomst tussen ReparatieCenter.nl van consumentenelektronica en zijn klant.