• Beoordeeld met 9,7 | 1614 reviews

  • 6 maanden garantie

  • Langskomen of opsturen

  • Gecertificeerd Apple reparateur

Waarom bij Amiri Telecom repareren?

Zaki Khawari |

Bij Amiri Telecom (h.o.d.n. reparatiecenter.nl) in Hardenberg begrijpen we dat je niet zonder je smartphone of tablet kunt. Daarom bieden wij een uitgebreide reparatieservice aan om ervoor te zorgen dat je snel weer bereikbaar bent. Ontdek hieronder hoe onze reparatieservice werkt en waarom je voor Amiri Telecom zou moeten kiezen.

1. Vertrouwde reparatiepartner

Amiri Telecom is trots op het feit dat we jouw vertrouwde reparatiepartner zijn. Onze gecertificeerde experts hebben jarenlange ervaring en staan klaar om jouw telefoon of tablet met de grootste zorg te herstellen.

2. Snelheid en efficiëntie

We streven ernaar om de meeste reparaties direect of binnen dezelfde dag af te ronden. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte batterij of een andere technische storing. Onze reparateurs zetten zich in om jouw apparaat snel weer te fixen.

3. Independent Repair Provider voor Apple

Onze reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde specialisten met kennis van verschillende merken en modellen smartphones en tablets. Of je nu een iPhone, Samsung, OnePlus of een ander merk hebt. Wij repareren de meeste apparaten.

4. Originele onderdelen en kwaliteit

Bij Amiri Telecom gebruiken we uitsluitend originele onderdelen om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Hierdoor behoud je de prestaties en functionaliteit van je apparaat. Bovendien bieden we garantie op onze reparaties, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze service.

5. Transparante prijzen en geen verborgen kosten

Bij Amiri Telecom geloven we in transparantie. Daarom communiceren we duidelijk over onze prijzen en zijn er geen verborgen kosten. Je ontvangt een heldere offerte voordat we met de reparatie beginnen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

6. Service na je aankoop

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het reparatieproces. Daarom doen we er alles aan om je een geruststellende ervaring te bieden.

7. Flexibele betaalmogelijkheden

Bij Amiri Telecom begrijpen we dat onverwachte kosten vervelend kunnen zijn. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden aan zodat je de reparatiekosten op een manier kunt regelen die voor jou het beste werkt. Je kan met PIN, contant of iDEAL betalen. Voor bedrijven en instellingen die in aanmerking komen bieden we achteraf betalen aan.

Een betrouwbare telecompartner

Kies voor de reparatieservice van Amiri Telecom en ervaar de hoogwaardige dienstverlening die onze klanten waarderen. We begrijpen dat je niet zomaar een apparaat aan ons toevertrouwt. Daarom gaan we met de grootste zorg te werk om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van een volledig functionerend apparaat.