Eerste Hulp Bij Xiaomi Gevallen

6 maanden garantie.

Bel 0523 - 26 00 16

6 maanden garantie

op Xiaomi reparaties.

Klaar terwijl je wacht

Als je een afspraak inplant.

Het allerbeste voor jou

Originele kwaliteit onderdelen.

Opsturen & Retour

Binnen 2 werkdagen geregeld.

Ben je op zoek naar Xiaomi reparaties? Bezoek een winkel van reparatiecenter.nl en laat je Xiaomi repareren door een specialist. Weet je niet zeker wat er defect is aan je telefoon? In onze winkel wordt je te woord gestaan door een specialist die je onafhankelijk advies kan geven.

Op Xiaomi reparaties krijg je 6 maanden garantie waarbij onderdelen van originele kwaliteit worden gebruikt. We repareren niet alleen een gebarsten scherm, maar we vervangen ook je batterij als die niet optimaal is.

Xiaomi smartphones staan bekend onder de modellen Xiaomi Poco, Xiaomi Mi en de Xiaomi Redmi.

Reparaties van Xiaomi Redmi, Mi en Poco

Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Redmi Note 8
Xiaomi Redmi Note 8T
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Xiaomi Redmi Note 9S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Redmi Note 9
Xiaomi Redmi 9
Xiaomi Mi 10
Xiaomi Mi 10T Lite
Xiaomi Mi 10T Pro
Xiaomi Mi Ultra
Xiaomi Poco M2 Pro Xiaomi Poco F2 Pro Xiaomi Mi Note 10 Pro

Xiaomi reparatie prijzen

Vragen over Xiaomi reparaties

Plan een afspraak in of bezoek onze winkel voor het repareren van je Xiaomi telefoon. Kom je zonder afspraak langs dan beoordeelt een specialist in de winkel of de reparatie dezelfde dag uitgevoerd kan worden.

Hoe lang een Xiaomi reparatie duurt is afhankelijk van het te repareren onderdeel. Gemiddeld duurt een reparatie ongeveer een uur. Onder het kopje "Xiaomi reparatie prijzen" staat ook de reparatieduur per reparatie vermeld.

De reparatieprijzen staan vermeld onder het kopje "Xiaomi reparatie prijzen". Elke reparatie heeft z'n eigen prijs. Je begrijpt natuurlijk wel dat een beeldscherm reparatie duurder is dan het vervangen van de oorspeaker.

We geven 6 maanden garantie op Xiaomi reparaties. Behalve op waterschade reparaties, omdat vocht in elektronica op de lange termijn onvoorspelbare resultaten kan geven.

De reparatiekosten kunnen vergoed worden als je een inboedel of reisverzekering hebt. In dat geval kunnen wij je helpen met een offerte met daarin de reparatiekosten.

Onze offerte overhandig je aan de verzekeraar. Zij zullen de offerte beoordelen. Na goedkeuring kan de reparatie plaatsvinden. De verzekeraar vergoedt de reparatiekosten achteraf.

Staat het model van je Xiaomi niet in de reparatielijst? Dan kan je het beste even contact (0523 26 00 16) met ons opnemen. Het kan zijn dat de reparatie niet wordt aangeboden of nog niet is toegevoegd aan de reparatielijst.

Xiaomi reparaties worden met of zonder afspraak gerepareerd. Het voordeel van een afspraak is dat de reparateur een tijdslot voor je reserveert en het onderdeel wordt vastgehouden. Je Xiaomi smartphone wordt dan op het overeengekomen datum en tijdstip gerepareerd.

Klantenservice

Stuur een bericht