Eerste Hulp Bij Samsung Gevallen

6 maanden garantie.

Bel 0523 - 26 00 16

6 maanden garantie

op Samsung reparaties.

Klaar terwijl je wacht

Met of zonder afspraak.

Het allerbeste voor jou

Originele kwaliteit onderdelen.

Opsturen & Retour

Binnen 2 werkdagen geregeld.

Je Samsung Galaxy laten repareren met 6 maanden garantie? Dat kan bij een winkel van Reparatiecenter.nl, klaar terwijl je wacht. Een kapot beeldscherm of een smartphone die niet meer oplaadt? Onze monteurs repareren diverse defecten aan je Samsung Galaxy.

Onderaan de pagina vind je de tabel met de Samsung reparatieprijzen. Staat je Samsung model er niet tussen? Neem contact op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je model toch kunnen repareren.

Soorten defecten aan je Samsung smartphone

Er kunnen diverse defecten ontstaan aan je smartphone. Afhankelijk van het probleem die je ervaart kunnen we altijd wel een oplossing voor je bieden. In het overzicht hieronder vind je een overzicht met de oplossing voor je probleem.

Probleem Oplossing
Vlek(ken) in het scherm Scherm vervangen
Barst(en) op het scherm
Scherm vervangen
Laadt soms/niet op Oplaadpunt vervangen
De tegenpartij hoort mij niet goed Microfoon schoonmaken/vervangen
Ik hoor de tegenpartij niet goed Oorspeaker vervangen
Een knop is moeizaam in te drukken Recht buigen/knop vervangen

Samsung reparatie prijzen

Vragen over Samsung reparaties

Plan een afspraak in of bezoek onze winkel voor het repareren van je Samsung Galaxy telefoon. Kom je zonder afspraak langs dan beoordeelt een specialist in de winkel of de reparatie dezelfde dag uitgevoerd kan worden. Dit is afhankelijk van de voorraad.

De reparatieduur verschilt per Samsung model en reparatie. Gemiddeld duurt een reparatie ongeveer een uur. Onder het kopje "Samsung reparatie prijzen" staat ook de reparatieduur per reparatie vermeld.

De reparatieprijs is afhankelijk van het Samsung model en het te repareren onderdeel.

De Samsung reparatieprijzen vind je in het tabel hierboven, onder het kopje "Samsung reparatie prijzen". Staat de reparatie niet vermeld? Neem dan contact met ons op.

We geven 6 maanden garantie op Samsung Galaxy reparaties.

Behalve op waterschade reparaties, omdat vocht in elektronica op de lange termijn onvoorspelbare resultaten kan geven.

De reparatiekosten kunnen vergoed worden als je een inboedel of reisverzekering hebt. In dat geval kunnen wij je helpen met een offerte met daarin de reparatiekosten.

Onze offerte overhandig je aan de verzekeraar. Zij zullen de offerte beoordelen. Na goedkeuring kan de reparatie plaatsvinden. De verzekeraar vergoedt de reparatiekosten achteraf.

Staat het model van je Samsung Galaxy niet in de reparatielijst? Dan kan je het beste even contact (0523 26 00 16) met ons opnemen. Het kan zijn dat de reparatie niet wordt aangeboden of dat de reparatielijst nog niet is bijgewerkt.

Samsung Galaxy reparaties worden met of zonder afspraak gerepareerd. Het voordeel van een afspraak is dat de reparateur een tijdslot voor je reserveert en het onderdeel wordt vastgehouden. Je Samsung smartphone wordt dan op het overeengekomen datum en tijdstip gerepareerd.

Klantenservice

Stuur een bericht