Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourneren

Je hebt wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour. Je hoeft hier geen reden voor aan te geven.

Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Als je gebruik maakt van deze retourrecht dan wordt het gehele orderbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) binnen 4 dagen na de retour, maar uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort.

Bij Reparatiecenter.nl heb je het recht om een product te retourneren. Als je hier gebruik van wilt maken, dan dien je dit aan ons te melden binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Retourneren in de winkel

Retourneren in de winkel kan zonder vooraf aanmelden. Neem het product in de originele verpakking en je aankoopbewijs mee naar de winkel.

Retourneren per post

Wil je een product naar ons retourneren? Download het retourformulier en verstuur het product naar:

Reparatiecenter.nl
Lage Doelen 1b
7772BL Hardenberg
Nederland

Voorwaarden en uitzonderingen

Als je een product retour stuurt, dien je alle geleverde toebehoren mee te sturen. Het product moet - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele (nieuw)staat en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden.

Als je een product wilt retourneren dat gebruikt is en dus niet meer (als nieuw) verkocht kan worden, dan kunnen wij hiervoor een vergoeding in rekening brengen. Het is mogelijk dat deze vergoeding gelijk is aan het aankoopbedrag.

1. Je kunt je product tot 30 dagen na de factuurdatum van je aankoop aanmelden voor retour

2. Je kunt het product retourneren als het compleet, ongebruikt en onbeschadigd is en het zit (waar mogelijk) in de originele onbeschadigde verpakking.

3. Je kunt je product retourneren als het niet bij de uitzonderingen staat beschreven.

4. Bij de aankoop van een samengestelde aanbieding of een bundel product, bijvoorbeeld een smartphone met gratis hoesje en/of een glass protector, kan je alleen de complete samengestelde aanbieding of bundel aan ons retourneren.

Retourneren

Reparatiecenter.nl besteedt veel aandacht aan het correct verpakken van pakketten om zo te voorkomen dat deze beschadigd worden geleverd. Voor retourzendingen geldt dat je als klant er zelf voor moet zorgen dat het pakket goed beschermd verpakt wordt.

Mocht dit niet het geval zijn en er wordt schade aan het pakket geconstateerd bij ontvangst van de retour dan kan hier een schadevergoeding voor berekend worden. Het is mogelijk dat deze vergoeding gelijk is aan het aankoopbedrag.

Het retourneren van een product of producten kan op twee manieren:

1. Gebruik dit retourformulier.

of

2. Stuur ons een e-mail met daarin:

- De reden van je retouraanvraag (optioneel)
- Je bestelnummer
- Indien je kapotte/defecte artikelen hebt ontvangen voeg dan een foto toe van deze producten.

Je zult vervolgens een bevestiging via de email ontvangen met verdere informatie over het retourproces.

Retourneren is niet gratis. Je betaalt de verzendkosten zelf voor het retourneren van je gedeeltelijke of volledige bestelling.

Ruilen

Ruilen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Laat ons weten welk product of welke producten je wilt ruilen. Bel 0523 - 26 00 16 of stuur een e-mail naar info@reparatiecenter.nl en vermeld daarbij je bestelnummer.

0523 - 26 00 16

Bereikbaar van ma t/m vrijdag:
9.30 - 18.00 uur

info@reparatiecenter.nl

Binnen 4 uur antwoord op je bericht.