Eerste Hulp Bij OnePlus Gevallen

6 maanden garantie.

Bel 0523 - 26 00 16

6 maanden garantie

op OnePlus reparaties.

Klaar terwijl je wacht

Als je een afspraak maakt.

Het allerbeste voor jou

Originele kwaliteit onderdelen.

Opsturen & Retour

Binnen 2 werkdagen geregeld.

Laat je OnePlus repareren door reparatiecenter.nl en je krijgt 6 maanden garantie. Bezoek onze winkel voor onafhankelijk advies en/of het repareren van je OnePlus.

We vervangen niet alleen OnePlus schermen, maar ook andere onderdelen. Is de batterijduur van je smartphone aanzienlijk verminderd? Dan vervangen we de luie batterij van je OnePlus in onze winkel. De meeste reparaties duren maximaal een uur als je een afspraak inplant.

OnePlus reparatie prijzen

Vragen over OnePlus reparaties

Plan een afspraak in of bezoek onze winkel voor het repareren van je OnePlus telefoon. Kom je zonder afspraak langs dan beoordeelt een specialist in de winkel of de reparatie dezelfde dag uitgevoerd kan worden.

Hoe lang een OnePlus reparatie duurt is afhankelijk van het te repareren onderdeel. Gemiddeld duurt een reparatie ongeveer een uur. Onder het kopje "OnePlus reparatie prijzen" staat ook de reparatieduur per reparatie vermeld.

De reparatieprijzen staan vermeld onder het kopje "OnePlus reparatie prijzen". Elke reparatie heeft z'n eigen prijs. Je begrijpt natuurlijk wel dat een beeldscherm reparatie duurder is dan het vervangen van de oorspeaker.

Je krijgt 6 maanden garantie op OnePlus reparaties.

Behalve op waterschade reparaties, omdat vocht in elektronica op de lange termijn onvoorspelbare resultaten kan geven.

De reparatiekosten kunnen vergoed worden als je een inboedel of reisverzekering hebt. In dat geval kunnen wij je helpen met een offerte met daarin de reparatiekosten.

Onze offerte overhandig je aan de verzekeraar. Zij zullen de offerte beoordelen. Na goedkeuring kan de reparatie plaatsvinden. De verzekeraar vergoedt de reparatiekosten achteraf.

Staat het model van je OnePlus niet in de reparatielijst? Dan kan je het beste even contact (0523 26 00 16) met ons opnemen. Het kan zijn dat de reparatie niet wordt aangeboden of nog niet is toegevoegd aan de reparatielijst.

OnePlus reparaties worden met of zonder afspraak gerepareerd. Het voordeel van een afspraak is dat de reparateur een tijdslot voor je reserveert en het onderdeel wordt vastgehouden. Je OnePlus smartphone wordt dan op het overeengekomen datum en tijdstip gerepareerd.

Klantenservice

Stuur een bericht