Eerste Hulp Bij Huawei Gevallen

6 maanden garantie.

Bel 0523 - 26 00 16

6 maanden garantie

op Huawei reparaties.

Al binnen 1 uur

je Huawei gerepareerd.

Originele kwaliteit

Huawei onderdelen.

Opsturen & Retour

Binnen 2 werkdagen geregeld.

De meeste Huawei reparaties worden ter plekke uitgevoerd in onze winkel. Is het beeldscherm kapot of laadt je Huawei niet meer op? Amiri Telecom repareert je Huawei vakkundig en snel.

We gebruiken uitsluitend originele Huawei onderdelen. Zelfs de behuizing kunnen we vervangen als het glas is gebarsten. Onze reparateurs hebben meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van Huawei's. Daarom geven we gerust 6 maanden garantie op Huawei reparaties.

Huawei reparatie prijzen

Meestgestelde vragen

Maak een afspraak, kom langs of stuur je Huawei naar ons op. Je mag ook zonder afspraak onze winkel bezoeken. Onze reparateurs voorzien je graag van onafhankelijk advies over je Huawei.

De exacte reparatietijd van een Huawei reparatie is in het tabel hierboven weergegeven.

Afhankelijk van je keuze kan de reparatietijd in het algemeen verschillen. We bieden 3 mogelijkheden aan.

1.Maak een afspraak
2. Kom vrijblijvend langs (of)
3. Stuur je telefoon op.

Voor de snelste reparatietijd raden we je aan een afspraak te maken. De reparatietijd is dan gemiddeld 1 uur. Je kan op de reparatie wachten.

De reparatieprijs verschilt per Huawei model en soort reparatie. In de tabel hierboven is de prijs per reparatie weergegeven.

We bieden 6 maanden garantie aan op de uitgevoerde Huawei reparaties. Deze garantie is van toepassing op de werking van het vervangen onderdeel.

Schade die door de gebruiker zelf is veroorzaakt valt niet onder de garantie. Bijvoorbeeld, je laat je Huawei (per ongeluk) vallen waardoor het scherm opnieuw een defect vertoont.

Bij een waterschade behandeling wordt geen garantie gegeven, omdat vocht in aanraking met elektronica een onvoorspelbare factor vormt.

De reparatiekosten kunnen vergoed worden bij je verzekeraar. Dit kan bij je inboedel of reisverzekering. Wij kunnen jou helpen door je te voorzien van een offerte.

Als jij deze doorstuurt naar de verzekeraar dan zullen zij beoordelen of de reparatiekosten zullen worden vergoed.

Staat je Huawei niet in de lijst? Dan kan het voorkomen dat de reparatie nog niet aan het overzicht is toegevoegd. Het kan ook zijn dat de reparatie bewust niet wordt uitgevoerd.

Neem daarom altijd contact met ons op. Onze reparateur geeft je vrijblijvend advies.

Je bent welkom in onze winkel, ook zonder afspraak. De reparateurs van Amiri Telecom geven vrijblijvend onafhankelijk advies.

Bezoekadres:

Reparatiecenter.nl
Lage Doelen 1b
7772BL Hardenberg
Nederland

Klantenservice

Stuur een bericht