Eerste Hulp Bij Google Gevallen

6 maanden garantie.

Bel 0523 - 26 00 16

6 maanden garantie

op Google reparaties.

Klaar terwijl je wacht

Met of zonder afspraak.

Het allerbeste voor jou

Originele kwaliteit onderdelen.

Opsturen & Retour

Binnen 2 werkdagen geregeld.

Heb je een Google Pixel of een Nexus in bezit en wil je die laten repareren? Dat is mogelijk. Een kapotte beeldscherm of een defecte oplaadpoort kunnen wij voor je vervangen. Bezoek de winkel van Amiri Telecom en laat je Google smartphone ter plekke repareren.

Voor de snelste reparatietijd plan je een afspraak bij ons in. Meestal duurt de reparatie ongeveer 1 uur en daar kan je dus op wachten. Je mag ook altijd zonder afspraak langskomen voor onafhankelijk advies. Je krijgt altijd 6 maanden garantie.

Meest voorkomende Pixel problemen

 Snel laden werkt niet na een update Software updaten / Gebruik de juiste oplader
Google Pixel blijft hangen Android updaten / opslag controleren
Laadt niet meer op Controleer de oplader/oplaadpoort
Slechte wifi verbinding Netwerkinstellingen resetten
Google Pixel crasht of herstart Software vervangen

Google reparatie prijzen

Meestgestelde vragen

Maak een afspraak, kom langs of stuur je Google telefoon naar ons op. Plan je een afspraak in dan ben je al na een uurtje weer bereikbaar.

De reparatietijd van een Google telefoon verschilt per model en soort reparatie. In het tabel hierboven is de reparatietijd van jouw telefoon weergegeven. De meeste reparaties duren 60 minuten.

Op alle Google reparaties bieden wij 6 maanden garantie aan, tenzij anders aangegeven.

Bij een waterschade behandeling geven wij geen garantie, omdat vocht bij elektronica altijd een onvoorspelbare factor blijft.

De reparatiekosten kunnen vergoed worden door je verzekeraar, maar dat is afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Wij kunnen jou vooraf voorzien van een offerte. Of jou achteraf voorzien van een gespecificeerde factuur.

Deze factuur kan je gebruiken bij je inboedel of reisverzekering. Neem daarom altijd contact op met je verzekeraar.

Kun je jouw Google model niet in ons tabel vinden? Dan is het verstandig om eens contact met ons op te nemen. Onze reparateur kan je direct vertellen of de gewenste reparatie uitgevoerd kan worden.

De winkel van Amiri Telecom kan je ook zonder afspraak bezoeken. Kom daarom vrijblijvend langs en ontvang advies van onze reparateurs.

Bezoekadres:
Amiri Telecom
Lage Doelen 1b
7772BL Hardenberg
Nederland

Klantenservice

Stuur een bericht