Raak je persoonlijke data niet kwijt dankzij onze data overzetservice. Je applicaties, contactenlijst, berichten en media zetten wij over naar je nieuwe telefoon of tablet met behulp van speciale apparatuur. Het overzetten kost eenmalig €19,- inclusief btw.

Apps overzetten naar nieuwe telefoon

Apps overzetten van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon kan lastig zijn. Je persoonlijke data zoals Whatsapp-berichten en applicaties wil je graag heelhuids overzetten. De specialisten van Reparatiecenter.nl helpen je hier graag bij. Het maakt niet uit wat voor merk of model je hebt.

Apps overzetten tussen Samsung en iPhone

Stap je over van Samsung naar iPhone? Dan zetten we de data van je Samsung identiek over naar je nieuwe iPhone. Als je op de iPhone nog geen iCloud-account hebt aangemaakt dan kunnen we jou daarbij helpen.

Stap je over van iPhone naar Samsung? Hierbij is het belangrijk dat je de inloggegevens van Gmail bij de hand hebt. Dit is nodig om in te loggen in de Google Play Store.

Vragen over data overzetten

Voor het overzetten van data ontvangen we jou graag in onze winkel. Momenteel hebben we een fysieke winkel in Hardenberg.

Reparatiecenter.nl
Lage Doelen 1b
7772BL Hardenberg
Nederland

Het overzetten van data duurt gemiddeld 1,5 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid aan data die je wilt overzetten. Voorbeeld: Als je 64GB aan foto's en videos wilt overzetten dan duurt het overzetten ongeveer 2 a 3 uur.

Ja, dat is mogelijk. De meeste Android-data (zoals apps, foto's, videos, berichten en agenda's) kunnen we overzetten naar een Apple-smartphone.

Je Whatsapp berichten kunnen momenteel niet overgezet worden door een beperking van Whatsapp. Momenteel zijn wij hiervoor afhankelijk van Whatsapp.

Ja, dat is mogelijk. Data zoals foto's, videos, berichten en agenda's kunnen overgezet worden.

Whatsapp-berichten kunnen niet overgezet worden door een beperking van Whatsapp.

Media zoals foto's, videos en sms-berichten kunnen overgezet worden.

Stap je over van Android naar Android dan kunnen alle gegevens overgezet worden.

Stap je over Apple naar Apple dan worden alle gegevens overgezet.

Telefonisch inplannen

Stuur een bericht