Eerste Hulp Bij CAT Gevallen

6 maanden garantie.

Bel 0523 - 26 0 0 16

6 maanden garantie

op CAT reparaties.

Klaar terwijl je wacht

Met of zonder afspraak.

10 jaar ervaring

Echte specialisten.

Opsturen & Retour

Binnen 2 werkdagen geregeld.

Ondanks dat een CAT smartphone wel tegen een stootje kan, komt het wel voor dat het scherm kapot kan gaan. Net als dat de microfoon defect kan raken of de luidspreker begint te ratelen. Gelukkig kunnen we dat voor je repareren.

Reparatiecenter.nl voert verschillende reparaties uit aan CAT smartphones. We vervangen het touchscreen van je CAT, maar ook de batterij is vervangbaar. Afhankelijk van het type en/of model zijn er allerlei onderdelen te vervangen.

Heb je een CAT S30, S40, S50 of zelfs een S60? Bekijk in de tabel hieronder welke CAT reparaties mogelijk zijn, hoe lang de reparatie duurt en wat de reparatiekosten zijn.

CAT reparatie prijzen

Meestgestelde vragen

Maak een afspraak voor de kortste reparatietijd. In onze winkel kan je wachten totdat de reparatie is afgerond. Je mag ook zonder afspraak langskomen, in dat geval beoordelen we ter plekke wat de reparatietijd is.

Is langskomen geen optie? Dan mag je de smartphone ook naar ons opsturen. Gebruik hiervoor ons verzendformulier.

De reparatietijd verschilt per telefoon en soort reparatie. De specifieke reparatietijd van jouw CAT vind je in prijsoverzicht hierboven. Een CAT reparatie duurt gemiddeld 1 uur.

De reparatieprijs van een CAT verschilt per model en soort reparatie. Raadpleeg de tabel hierboven om de reparatieprijzen te bekijken.

Een beeldscherm reparatie is namelijk duurder dan het vervangen van de oplaadpoort, omdat het beeldscherm een kostbaar onderdeel is. Zo verschilt elke reparatie.

Als je CAT smartphone of een bepaalde reparatie niet in het overzicht te vinden is, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij jou op een andere manier helpen.

We bieden 6 maanden garantie aan op de uitgevoerde CAT reparatie(s), tenzij anders is vermeld.

Houd er rekening mee dat de fabrieksgarantie komt te vervallen als de reparatie bij een derde partij (bij ons) wordt uitgevoerd.

Bij een waterschade behandeling bieden wij geen garantie aan.

Je mag altijd langskomen zonder afspraak. Onze reparateurs adviseren je graag in onze winkel.

Adres:
Reparatiecenter.nl
Lage Doelen 1b
7772BL Hardenberg
Nederland

+31(0)523 - 26 00 16

Na de reparatie ontvang je altijd een btw-factuur van de uitgevoerde reparaties. Deze factuur is ook geschikt als het een verzekeringskwestie betreft.

Als bedrijf heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden? Dan kunnen bestellingen op rekening worden geplaatst.

De eerste factuur wordt altijd direct voldaan.

Klantenservice

Stuur een bericht